Η ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη στον Έβρο

Δημοσίευση: Ιανουάριος 11, 2017, 12:45 μμ
1 sec

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο σε Ορεστιάδα, Σουφλί και Διδυμότειχο. Από το Δήμο Αλεξανδρούπολης εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστό ότι σε όλο το Δήμο αύριο θα είναι τα σχολεία κλειστά ενώ στη Δημοτική Ενότητα Φερών, κλειστά θα είναι και την Παρασκευή. Κλειστά θα είναι και στη Σαμοθράκη τα σχολεία όπως αναφέρει ο Δήμος Σαμοθράκης σε σχετική ανακοίνωση.

Διαφ: Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος. Κλικ εδώ

Κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί αύριο Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη εκτός από τον Α παιδικό σταθμό.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Με την αρ. πρωτ. 26/11-01-2017 Απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών την Πέμπτη και την Παρασκευή, 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 και στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπόλοιπου Καλλικρατικού  Δήμου Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρίας, σφοδρής χιονόπτωσης, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων να βρίσκονται στα σχολεία τους προκειμένου να  προβούν στις αναγκαίες δράσεις, ώστε οι μαθητές να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν θα προσέλθουν στα σχολικά κτίρια.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα μείνουν κλειστοί εκτός από τον Α΄ Παιδικό Σταθμό (Λ. Δημοκρατίας 357, τηλ. 2551026452), ο οποίος θα λειτουργήσει κανονικά προκειμένου να εξυπηρετήσει και διευκολύνει τις εργαζόμενες μητέρες του δήμου.

Σχόλια Facebook

Η ομάδα σύνταξης του Alexpoli.gr

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.