fbpx

Χωρίς Alexίπτωτο – Τους έζωσαν τα φίδια…

Κράξιμο κανονικό και… κυριολεκτικό από δυσαρεστημένους με την απόφαση του Δημήτρη Πέτροβιτς να ξανανέβει στο τραίνο του Χρήστου Μέτιου…το οποίο μάλιστα είχε χαρακτηρίσει «εκτροχιασμένο»! Περισσότερο δυσαρεστημένος από όλους φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης που αποκαλεί τον Δ. Πέτροβιτς….ΦΙΔΙ!

ΦΙΛΟΣ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΦΙΔΙ Δυστυχώς αργά το πρόσεξα ότι και τα τρία γράφονται με » γιώτα » . Ευτυχώς που διανύοντας την έκτη δεκαετία της ζωής μου εξακολουθώ να μαθαίνω. Και δυστυχώς για πολλούς σε ζητήματα αρχών δεν συμβιβάζομαι.(Τ’ ακούς Φον Δημητρακη, ?)

Τα παραπάνω γράφει με νόημα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης… στον πρώην -όπως όλα δείχνουν πια – φίλο του, Δημήτρη Πέτροβιτς. Σε άλλες αναρτήσεις του ο κ. Ζαγναφέρης χαρακτηρίζει τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου… αριβίστα και καιροσκόπο ενώ στα σχόλια των αναρτήσεων του, συμμετέχει και ο Μιχάλης Αμοιρίδης που κάνει λόγο για «ξεπούλημα¨ενώ από την Καβάλα έρχεται και άλλο σχόλιο του κ. Μαρκόπουλου που αναφέρει «Προδιαγεγραμμένο, αναμενόμενο και χωρίς καμία ουσία. «Ο λαγός μπήκε στην τρύπα του !» Η μόνη είδηση είναι ότι βγήκε επιτέλους το ΔΤ.»

Θα θέλαμε να δούμε πάντως ένα τέτοιο event στο Νομαρχείο!

Στο Νομαρχείο πάντως χθες Παρασκευή, αναμένοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τελικά…δεν ήρθε αλλά έφυγε απευθείας από το αεροδρόμιο για τη Ροδόπη, κάποιοι παριστάμενοι άνοιξαν κουβέντα με τον κ. Πέτροβιτς για τα σχόλια αυτά και ο τελευταίος ακούστηκε να λέει «να προσέχουν μη γίνω οχιά φαρμακερή».

Η περιοδεία του Κυριάκου

Είπα Μητσοτάκης τώρα και κοίτα να δεις τι μου στείλαν…

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες από την Ξάνθη, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου και είπε ότι γνωρίζει ότι υπάρχουν. Αυτή είναι η επιλογή της παράταξης όμως είπε και όλοι θα κριθούν (και οι διαφωνούντες). Στα δημοτικά πράγματα όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχώρισε τη θέση του κόμματος και είπε ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη αυτονομία ….

Στο μεταξύ από τα τοπικά στελέχη που περιμένουν «βουλευτική ευλογία» … υπήρχαν και κάποιοι που είχαν μια αγωνία στο πρόσωπο μαθαίνω. Τώρα που στρώνει ο καιρός όμως δε τα μπορώ τα δράματα… Άντε μια ψυχή που είναι να βγει …ας βγει.

Της Σαμοθράκης το ανάγνωσμα

Η τέταρτη φημολογούμενη υποψήφια Δήμαρχος Σαμοθράκης δεν θα είναι τελικά υποψήφια. Πήγε, είδε και απήλθε μαθαίνω… Γιατί ως γνωστόν οι Σαμοθρακίτες… δεν ξεχνούν. Με 3 υποψήφιους λοιπόν μένει το νησί (μόνο;;;) και μάλιστα οι φήμες για τον έναν εκ των τριών ότι είναι «σχεδόν υπάλληλος» επιχειρηματικών συμφερόντων, που έψαχναν από καιρό άτομο για να «τους κάνει τη δουλειά» οργιάζουν…. Από τα «συμφέροντα» μάλιστα αυτά τάζονται ήδη και θέσεις και προνόμια και οι υποσχέσεις θυμίζουν κάτι από πλούσιο εμιράτο μπορώ να πω… Με τόσο «τάξιμο» ίσα που μου ρχεται να βγω στο δρόμο να φωνάζω «Γκόοορτσος Γκόοορτσοοος»…

Μπεεεεε

Σχόλια
Loading...