ΧΩΡΙΣ alexίπτωτο – Μνημόνιο 37

Δημοσίευση: Απρίλιος 04, 2017, 7:24 πμ
3 secs

Γεια σου και πάλι! Μάρτιο σε άφησα Απρίλιο σε ξαναβρίσκω! Και να τα θέματα βροχή και να που κάθε μέρα κλείνει η αξιολόγηση και τελικά δε κλείνει και στη ΝΔ υποφέρουν μαρτύριο μεγάλο γιατί το χουν μεγάλο καημό. Χωρίς νερό μπορούν, χωρίς αξιολόγηση όχι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η κατεστραμμένη οικονομία μας από την καθυστέρηση της αξιολόγησης κινδυνεύει. Πόσες φορές να το πούμε; Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφ: Ο καφές σου… όπως πρέπει #Lavazza...από το barista-lovers.gr. Κλικ εδώ

-Στον δε Σύριζα δε ξέρω τι ακριβώς περιμένουν και γιατί τόσος βασανισμός για την αξιολόγηση. Μασάζ για να δεχτούν νέα μέτρα έγινε ήδη αλλά δε γίνεται να συζητούν κάποιοι με το ΔΝΤ για το αφορολόγητο και ταυτόχρονα να μιλούν επαναστατικά και αντιμνημονιακά…. Αποφασίστε επιτέλους και πείτε στο λαό την αλήθεια. Το δίλημμα είναι πολύ συγκεκριμένο. Ευρώ μνημόνιο και φτώχεια με επιτήρηση, ή δραχμή και φτώχεια με ανεξαρτησία. Και το ερώτημα είναι σαφές… με ποιον από τους δυο τρόπους μπορεί ο λαός να ελπίζει; Όλα τα υπόλοιπα… είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι… είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε.

– Τα της ΝΟ.Δ.Ε δε ξέρω αν θέλω να τα σχολιάσω. Νομίζω ότι δε θέλω. Είπαμε να κάνουμε σάτιρα αλλά να σατιρίσουμε και κάτι σημαντικό βρε αδερφέ. Όταν θα αποκτήσει η ΝΟ.Δ.Ε σοβαρότητα και όταν θα λύσουν τα μεταξύ τους, θα το σκεφτώ.

– Μέρες έχει να μας κράξει ο Σόιμπλε και έχω πάθει στερητικά. Μάλλον περιμένει το Πάσχα, να αναστηθεί το κακόψυχο πνεύμα του.

– Το έκανε πάλι η Νατάσα Γκαρά το θαύμα της με την υπογραφή για την τοποθέτηση αντλιών θερμότητας στο κολυμβητήριο της Ορεστιάδας. Το χω ξαναγράψει ότι η βουλευτής δουλεύει και δουλεύει πολύ. Μπορεί το γενικότερο περιβάλλον στη χώρα να είναι στενό και μνημονιακό αλλά ακόμα και έτσι όποιος θέλει να κάνει κάτι το κάνει ή τουλάχιστον προσπαθεί. Μάλιστα η βουλευτής είναι τόσο ενεργή που πρόσφατα την ευχαρίστησε δημόσια ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης λέγοντας ότι συνεχώς του εξασφαλίζει διάφορα κονδύλια για να γίνονται πράγματα.

– Αυτό που μαζευτήκαν οι φορείς και αποφασίσαν να αντιδράσουν στα διόδια της Μέστης με ανατρίχιασε. Αντίδραση μετά την κατασκευή και με τα χαιρετίσματα δε ξέρω κατά πόσο είναι αντίδραση. Είναι σαν τα μνημόνια που κανείς δε τα θέλει αλλά μόλις φτάσει στην κάλπη τα ψηφίζει.

– Να προσέχεις σήμερα ο Πέτροβιτς ψεκάζει τα κουνούπια. Είπα κουνούπια τώρα και ήδη εντόπισα το πρώτο το Σαββατοκύριακο! Ακόμα ούτε άνοιξη το λες καλά καλά. Στη γειτονιά μου να ψεκάσετε διπλά κύριε Αντιπεριφερειάρχα μου γιατί δε μπορώ να γράφω και να χτυπιέμαι καλοκαιριάτικα. Το πολύ πολύ να γίνω ψεκασμένος.

– Άντε πολλά είπαμε και σήμερα. Σε χαιρετώ

Σχόλια Facebook