ΧΩΡΙΣ alexίπτωτο – Μνημόνιο 35

Δημοσίευση: Μάρτιος 23, 2017, 7:52 πμ
5 secs

Γεια σου, άργησα αλλά ήρθα. Με βρήκαν οι επενδυτές και δε προλάβαινα να σου γράψω αλήθεια. Άλλος επενδυτής έρχονταν, άλλος έφευγε. Λεφτά δεν είχαν βέβαια αλλά δε πειράζει. Μόνο αγάπη που θα έλεγε και ο Πειραιώς +.

Διαφ: Ο καφές σου… όπως πρέπει #Lavazza...από το barista-lovers.gr. Κλικ εδώ

-Εκάηκεν το Τέμενος και φυσικά βρέθηκαν και μαϊντανοί της ΝΔ να κάνουν το θέμα πολιτικό. Γιατί είναι γνωστό ότι επί ΝΔ δε κάηκε κανένα τέμενος. Μόνο η Πελοπόννησος άρπαξε λίγο μαζί με κάτι ανθρώπους. Λεπτομέρειες.

-Αυτή την ποντικομαμή τον Γερούν πότε θα τον μαζέψουν επιτέλους; Τι θες καλέ μου άνθρωπε; Σου ζήτησε κανένας λεφτά να πάει στις “γυναίκες” και για ποτά; Επειδή εσένα δε σου κάθεται ούτε μύγα, εμείς θα την πληρώσουμε; Ούστ. Γερούν και οι πέτρες. Ξυπνάτε και λίγο εκεί στην κυβέρνηση να απαντάτε πιο μαχητικά. Δε γίνεται να ανεχόμαστε το κάθε μυγόχεσμα να μας κάνει παρατήρηση.

-Αλλά θα μου πεις γιατί να ασχοληθεί η κάθε κυβέρνηση άμα δεν ασχολείται ο λαός; Έσκασαν και τα μαντάτα για τα διόδια που θα είναι μετωπικά παρά τις διαβεβαιώσεις που πήραν οι βουλευτές ότι δε θα είναι. Δε θα κατηγορήσω ούτε τους βουλευτές ούτε τους φορείς. Και πήγαν και ήρθαν και ξαναπήγαν. Άμα εσύ κοιμάσαι και περιμένεις να γίνει επανάσταση επειδή έγραψες σχόλιο στο fb, καλά να πάθεις να πληρώνεις για να βάλεις μυαλό. Άλλωστε το πόσο μυαλό έχεις το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Καθόλου δε σε λυπάμαι.

-Κι εκεί που ήμασταν στο γραφείο του προέδρου της ΔΕΥΑΑ χτες για συνέντευξη τύπου, να και η ροκανισμένη καρέκλα. Σε τέτοια καρέκλα τον έχουν και κάθεται τον πρόεδρο. ΡΟΚΑΝΙΣΜΕΝΗ! Ποιος ροκανίζει την καρέκλα του προέδρου της ΔΕΥΑΑ;;;

– Δε ξέρω αν το έμαθες αλλά το βατοπέδι δεν ήταν σκάνδαλο. Ναι σου λέω δεν ήταν, βγαίνουν και τηλεφωνικά από το Καραμανλικό στρατόπεδο (με τηλέφωνα siemens ίσως) και σου λένε ότι δεν είναι. Γιατί δε το πιστεύεις;

– Έχω και καλό νέο να σου πω; Τι με πέρασες; Η τουριστική κίνηση από Τουρκία ήδη άρχισε και αναμένεται φέτος (εκτός οθωμανικού απροόπτου) να απογειωθεί. Αν και τα λεφτά που αφήνουν τελικά οι γείτονες δεν είναι σε μεγέθη…θεαματικά… αλλά σίγουρα η αύξηση της κίνησης θα αυξήσει και τα ποσά.

Άντε τώρα γεια σου!

 

 

Σχόλια Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.