ΧΩΡΙΣ alexίπτωτο – Μνημόνιο 34

Δημοσίευση: Μάρτιος 15, 2017, 10:35 πμ
3 secs

Γεια σου αναγνώστη. Τώρα που ανθίζουν οι αμυγδαλιές μπορείς να βγεις στο δρόμο κι άμα συναντήσεις επενδυτή, μη διστάσεις, φώναξε δυνατά “στάσου μύγδαλα”. Δεν έχω κέφια σήμερα θα σου το πω και να κανονίσεις την πορεία σου. Δηλαδή τώρα καιρός είναι αυτός; Είπαμε να κάνει άνοιξη όχι βρετανική άνοιξη. Ξυπνάς και δε ξέρεις τι είναι, είναι πρωί; Είναι απόγευμα; Απομακρύνθηκε ο πλανήτης από τη θέση του και πήγε να κάτσει πιο μακριά από τον ήλιο;

Διαφ: Ο καφές σου… όπως πρέπει #Lavazza...από το barista-lovers.gr. Κλικ εδώ

– Όταν ακούω άτομα από τη ΝΔ να μιλάνε και να κατακρίνουν τη διαπλοκή θυμάμαι μια γνωστή που ο άντρας της κάθε βράδυ την απατούσε με φίλες της και εκείνη κορόιδευε φίλες της ότι οι άντρες τους τις απατούν. Αν η διαπλοκή ήταν κέρατο, στη ΝΔ δε θα μπορούσατε να μπείτε σε κλειστό κτίριο μέσα. Επίσης θυμάμαι και μια πολύ επιμορφωτική ταινία δεκαετίας 80 που την ζητούσαμε με τρόπο στο βίντεο κλαμπ γιατί στη χώρα αυτοί είμαστε και ηθικοί και θεοσεβούμενοι. “Την ημέρα δασκάλα και το βράδυ χαμός” τη λέγαν την ταινία. Προτείνω να γίνει το remake και να βάλετε τον Άδωνι να τη σκηνοθετήσει.

– Μάθαμε τελικά γιατί τα φώτα ήταν ανοιχτά στο Δημαρχείο 3 τη νύχτα Σαββάτου. Ήταν άνθρωποι μέσα και εργάζονταν πάνω σε συγκεκριμένο ζήτημα που δε θα στο αναλύσω.

-Στη χώρα αυτή πάντως τίποτα δε μας αρέσει. Λίγο που το έχουμε από φυσικού μας το Μάρθα Βούρτση, λίγο που μας το προκαλούν και τα μνημόνια, ήρθε η συμφορά και φώλιασε μέσα μας. Και καλό να δεις δε μπορείς να το χαρείς ρε παιδάκι μου.

– Φοβερή αυτή η παιδεία που έχει έρθει και έχει κάτσει πάνω στην κοινωνία μας και τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια έχει αποκορυφωθεί σου λέω. Μου έλεγε γνωστός χτες, πήγε τον σκύλο να κατουρήσει στο πάρκο ανεξαρτησίας, και μπαίνει αμάξι μέσα στο πάρκο τρέχοντας σαν τρελό κόντεψε να πάρει τους πολίτες και τα σκυλιά μαζί να τους κάνει ένα με τα δέντρα. Και όχι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό…γίνεται και μάλιστα συχνά.

– Στις κάλπες σήμερα οι Ολλανδοί. Φοβούνται στην Ευρώπη ότι θα τους μαυρίσουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Πως θα ολοκληρωθεί μετά η Μέρκελ ε; Δε μπορεί να φτάσει σε ολοκλήρωση μόνη της. Θέλει και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Άντε τώρα σ αφήνω, αύριο πάλι!

Σχόλια Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.