ΧΩΡΙΣ alexίπτωτο – Μνημόνιο 33

Δημοσίευση: Μάρτιος 14, 2017, 8:14 πμ
7 secs

Εδώ είμαι πάλι, ήρθα να σε ταράξω. Βέβαια μια ταραχή την έχουμε έτσι κι αλλιώς, μη σου πω ότι κάποιοι την έχουν έως και διαταραχή… Ήρθε η κρίση και έγινε κρίση πανικού σου λέω.  Θα παρακαλάμε να βρέχει πρόζακ ο ουρανός στο τέλος. Πως να το εξηγήσω αλλιώς που πάθαν κάποιοι πανικό στο Διδυμότειχο και μαζεύουν υπογραφές να μη κλείσει το νοσοκομείο…χωρίς να έχει τεθεί θέμα για να κλείσει. Προληπτική Ιατρική μάλλον. Μαζί με την υπογραφή τρως και λίγο σκόρδο να μην ανέβει η πίεση. Προτείνω στο προληπτικό αυτό σετ να γίνονται και 3 μετάνοιες γονατιστές σε αιχμηρή επιφάνεια να ματώνει λίγο το γόνατο. Έτσι κι αλλιώς μαζεύονται τόσοι ορθοπεδικοί εκεί στο Διδυμότειχο πλέον, που δε θα χωράνε. Να έχουν αντικείμενο εργασίας τουλάχιστον.

Διαφ: Ο καφές σου… όπως πρέπει #Lavazza...από το barista-lovers.gr. Κλικ εδώ

– Τελικά που έκατσε ο πρώτο πελαργός για φέτος στον Έβρο, στην Άνθεια ή στον Πόρο; Δε ξέρω, δε ξέρω, ελπίζω να μην αρχίσει και τέτοια διαμάχη, δε θα το αντέξω να τρέχω να βρω τον πελαργό για να μου πει. Αν τον βρω πάντως, σίγουρα θα μου πει γιατί με τον πελαργό συνεννοείσαι πιο εύκολα, μη νομίζεις.

– Πολύ στοχευμένη η ερώτηση που κατέθεσε η Νατάσα Γκαρά για τους ανθρώπους που λόγω κρίσης δε μπορούσαν να πληρώσουν εισφορές στον ΟΑΕΕ και τώρα δε μπορούν να πάρουν σύνταξη αν και τα προηγούμενα χρόνια προ κρίσης, πλήρωναν κανονικά. Η βουλευτής για άλλη μια φορά δείχνει ότι επικοινωνεί πλήρως με την πραγματικότητα και μπράβο.

– Τώρα που είπα ΟΑΕΕ δε βλέπω γκρίνια για το νέο ΕΦΚΑ. Για την ακρίβεια η συντριπτική πλειοψηφία όσων ρώτησα μου λένε ότι τους ήρθε πολύ λιγότερο από πριν και είναι ικανοποιημένοι για την ανακούφιση αυτή. Στα Αθηναϊκά ΜΜΕ βέβαια, σου λένε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου και μιλούν για τεράστιες αυξήσεις. Εσύ τι καταλαβαίνεις;

– Τι συνέβη μέσα στη μαύρη νύχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης; Τα λαγωνικά μας είδαν στις 3 το πρωί φώτα αναμμένα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και στο γραφείο δίπλα στο γραφείο του Δημάρχου που μάλλον αν βλέπω σωστά είναι το γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Παντελίδη. Λες να αποφάσισαν να συνεδριάζουν τα ξημερώματα κρυφά για να αποφύγουν τους “ενοχλητικούς”; Μια περιέργεια την έχω όπως καταλαβαίνεις. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Άσκηση συναγερμού; Αϋπνίες; Δε ξέρω ότι και να σου πω θα σε γελάσω, φωτό πάντως έχω…

Θα σου απαγγείλω και λίγο από Κατσιμιχαίους που μ΄ αρέσει: Νύχτωσε νύχτα, νύχτωσε και σκέπασέ με, νύχτωσε νύχτα, νύχτωσε και παρηγόρησέ με

 

– Πάλι στον Έβρο ο Πάνος ο Καμμένος. Αυτή τη φορά πήγε στη Σαμοθράκη η οποία τραντάχτηκε από τη δύναμη πυρός λέμε. Το έμαθαν απέναντι στα παράλια και χτες όλη μέρα κάτσαν μέσα στα σπίτια μη τους πάρει καμιά ξώφαλτση.

Αυτά και για σήμερα. Σου υπενθυμίζω ότι η στήλη που διαβάζεις είναι σατιρική – παραπολιτική. Αν παρεξηγήθηκες, μισό να σου βάλω φωτό.

 

Σχόλια Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.