ΧΩΡΙΣ alexίπτωτο – Μνημόνιο 32 (Της Υπομονής)

Δημοσίευση: Μάρτιος 13, 2017, 9:32 πμ
9 secs

Γεια σου και καλή εβδομάδα αναγνώστη. Σήμερα είναι της Αγίας Υπομονής έμαθα. Άντε χρόνια μας πολλά, να ζήσουμε να μας θυμόμαστε.

Διαφ: Ο καφές σου… όπως πρέπει #Lavazza...από το barista-lovers.gr. Κλικ εδώ

Τι Σαββατοκύριακο ήταν κι αυτό. Πρώτον να πω το θέμα που έσκασε με Θέμο είναι από αυτά που σε κάνουν να πιστεύεις ότι στο βάθος υπάρχει ελπίδα πως η δικαιοσύνη στη χώρα μας μπορεί επιτέλους κάποτε να λειτουργεί όπως πρέπει. Άντε και στης siemens τον γάμο. Θα αναμένουμε πρόσκληση.

– Τι ήταν κι αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο… μεγάλη αναστάτωση. Να υπήρχε και ουσιαστικός λόγος λένε κάποιοι να το καταλάβαιναν. Φυσικά οι λόγοι για να υπάρχει πάντα μια ένταση είναι πολλοί και όχι πάντα ουσιαστικοί αλλά στην Ελλάδα είμαστε… μη περιμένουμε και θαύματα.

– Το νέο αίμα στις αντιδημαρχίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης πάντως, δείχνει σβελτάδα οφείλω να το πω. Μας στείλαν αναγνώστες λακκούβα απ τις πολύ επικίνδυνες, τη μια μέρα ήρθε το εμαιλ, την άλλη το προωθήσαμε να το δουν αλλά η λακκούβα είχε ήδη κλείσει.

– Αυτό που ο Έβρος έχει τόση άγρια πανίδα και δεν αξιοποιείται τοπικά αλλά επιμένουμε να προσπαθούμε να ελκύσουμε επισκέπτες για να δουν τις τροπικές αμμουδιές που δεν έχουμε, με ξεπερνά. Σκέψου ας πούμε να θέλουν στη Ρόδο να προσελκύσουν τουρισμό για σκι.

– Τι θα γίνει επιτέλους με αυτόν τον οθωμανό πρόεδρο που απ’ το βλέπε βλέπε Σουλεϊμαν ήρθε κι έπαθε ταύτιση; Ψυχοφάρμακα δεν επιτρέπονται στη γείτονα; Δε μπορεί κάποιο θα τον πιάσει. Σε υπόθετο σίγουρα.

– Ανθίσαν και οι αμυγδαλιές…. οι γλάστρες βέβαια είναι πάντα ανθισμένες, πάντα εκεί, διαχρονική “αξία”

– Το ΠΑΣΟΚ ντύθηκε δημοκρατική συμπαράταξη και θέλει την αγάπη σου το ξέρεις; Γιατί το εγκατέλειψες; Δε σου λείπει; Κάτσε να σου θυμίσω λίγο να συγκινηθείς…

Ναφθαλίνη, μούχλα και αράχνες…

 

– Θα σε αφήσω τώρα αναγνώστη είναι και Δευτέρα μη σου ΄ρθει και βαριά η στήλη και μου πάθεις και τίποτα. Αύριο πάλι. Καλή αναπτυξιακή εβδομάδα μας εύχομαι.

 

Σχόλια Facebook

Η ομάδα σύνταξης του Alexpoli.gr

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.