fbpx

ΧΩΡΙΣ ALEXίπτωτο – Εσύ που θα είσαι υποψήφιος;

Επενδυτές και από το Άλφα του Κενταύρου! Αμέ!

Με ανανεωμένο look το alexpoli.gr βαδίζοντας μάλιστα και στον 4ο χρόνο λειτουργίας του καθώς τον Οκτώβρη, κλείνει 3 χρόνια, παρακολουθεί την επικαιρότητα που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο…πολιτική καθώς μπαίνουμε ολοταχώς σε προεκλογική περίοδο, τουλάχιστον σε επίπεδο αυτοδιοίκησης. Φυσικά στην πόλη μας τα προβλήματα παραμένουν…αλλά εκλογές έρχονται, θα ακούσουμε πολλά…ΘΑ.

  • Τις μέρες αυτές που η κατάσταση για το Δήμο Αλεξανδρούπολης γίνεται όλο και πιο συγκεκριμένη αναφορικά με τους συνδυασμούς που θα σχηματιστούν για τις εκλογές, υπάρχουν και οι παραπονεμένοι και…γκρινιάρηδες. Είναι αυτοί που θα ήθελαν μεν…αλλά δε τους βγαίνει είτε γιατί δεν είναι αρκετά δημοφιλείς, είτε γιατί δεν τυγχάνουν θερμής στήριξης από τους πολιτικούς τους χώρους. Αν κατέβαζαν πάντως ψηφοδέλτιο και αυτοί οι «παραπονεμένοι»… οι συνδυασμοί στις δημοτικές εκλογές…θα ήταν…αμέτρητοι.
  • Συζήτηση των ημερών είναι και το όνομα του Δημήτρη Πέτροβιτς. Με τον δικό του τρόπο, μιας και είναι έμπειρος στα Μέσα Ενημέρωσης, οι απαντήσεις που δίνει στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης…πυροδοτούν την φημολογία.
  • Νεαρή δικηγόρος μαθαίνω πως έκλεισε για να είναι στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑ.Σ.Α. Στις εκλογές αυτές η τάση μάλλον είναι οι δικηγόροι… (παλιότερα ήταν οι γιατροί).
  • Πρόγραμμα πυρετωδώς ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μυτιληνός που εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους. Από το περιβάλλον του μαθαίνουμε ότι «έχει πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία» και όπως μας λένε φίλοι του, ο Βαγγέλης που αποχαιρέτησε τον άλλο Βαγγέλη, εργάζεται μεθοδικά για να παρουσιάσει κάτι «δυνατό».
  • Πρώην Δήμαρχος σε άλλο Δήμο του Έβρου ακούστηκε να σχολιάζει σε καφέ της πόλης «για την εμμονή του Βαγγέλη Λαμπάκη να πεζοδρομήσει το κέντρο». Ο έμπειρος πρώην αυτοδιοικητικός εξέφραζε την απορία του πως μια πόλη που θέλει να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο, που ο βασικός κορμός ανάπτυξης της είναι το λιμάνι, θα εξορίζει…τα αυτοκίνητα.
  • Και μιας και είπα για πεζοδρομήσεις… πέρασαν μήνες, πέρασαν βροχές, μίνι καύσωνες, ξανάρχονται βροχές και κρύα…αλλά η Κύπρου…δεν ξεχνιέται. Τα σχόλια από τον κόσμο εξακολουθούν να είναι τουλάχιστον «πικάντικα» και η δημοτική αρχή εξακολουθεί να επιμένει ότι έκανε διαβούλευση. Μήπως είναι καιρός να αναρωτηθούν κάποιοι πως μια πόλη σαν την Αλεξανδρούπολη κατάντησε να έχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα…ενώ δεν είχε και επίσης…πόσα καφέ επιτέλους μπορούν να χωράνε σε μια πόλη σαν την Αλεξανδρούπολη; Πριν μερικά χρόνια όταν τα πεζοδρόμια στην πόλη μεγάλωσαν σε πλάτος… ακούγαμε για το πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητα των πολιτών. Άλλαξε… Σε πολλά από αυτά τα πεζοδρόμια, ο πολίτης δεν μπορεί να περπατήσει εκτός αν αρχίσει να περπατάει πάνω σε τραπεζοκαθίσματα. Εν τέλει αναρωτιέμαι μήπως κατά βάθος μερικοί πιστεύουν πραγματικά ότι η Αλεξανδρούπολη μπορεί να γίνει Κρήτη ή Μύκονος….Αν ναι, να μας το πουν δημόσια… χειμώνας έρχεται, το γέλιο ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.
  • Αν οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Ντόλιο επικεφαλής ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια, γίνουν πραγματικότητα, και αν τελικά ο Χριστόδουλος Τοψίδης κατεβάσει ψηφοδέλτιο… τότε θα έχουμε 2 υποψήφιους Περιφερειάρχες από τον Έβρο. Τρέμε Καβάλα!
  • Τελικά οι Αμερικάνοι θα έρθουν ή δε θα έρθουν; Να ξέρουν και οι σύντροφοι του ΚΚΕ να κάνουν το πρόγραμμα τους. Κι αν δεν έρθουν γιατί δε θα έρθουν; Μη μου πείτε ότι παρεξηγήθηκαν με το θέμα των Ρώσων; Όχι τίποτα άλλο αλλά ούτε Ρώσους είδαμε στην πόλη αυτή…και όπως φαίνεται ούτε Αμερικάνους θα δούμε. Φοβερή επιτυχία! Προτείνω να ξεκινήσουν άμεσα διαδικασίες, να φέρουμε επενδυτές από το Άλφα του Κενταύρου. Έχει εκεί πλανήτες σαν τη γη λένε οι επιστήμονες. Να έρθει το διαστημόπλοιο να σταθμεύσει δίπλα στο Φάρο και να κλείσουν επιτέλους οι κακές γλώσσες.

 

 

 

Σχόλια
Loading...