Άσπρα μανιτάρια, γεμιστά

Δημοσίευση: Αύγουστος 31, 2017, 7:46 πμ
1 sec

Πώς διαφορετικά υλικά, δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική γεύση!!!! Κάντε τα και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν!!!

Διαφ: Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος. Κλικ εδώ

Συστατικά:

12 άσπρα μεγάλα μανιτάρια
100γρ. ψιλοκομμένο παστουρμά
50γρ. ψιλοκομμένο μπέϊκον
6 φέτες κίτρινο τυρί κομμένες στην μέση
50γρ. τριμμένη ντομάτα

Τί κάνουμε:

Βγάζουμε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια, τα καθαρίζουμε από τυχόν χώματα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά να βγάλουν τα ζουμιά τους.
Κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια τον παστουρμά και το μπέϊκον και τα ανακατεύουμε μαζί με την τριμμένη ντομάτα.
Παίρνουμε με τα δάχτυλα από το μείγμα παστουρμά και γεμίζουμε τα μανιτάρια ζουπώντας και λίγο με τα δάχτυλά μας.
Βάζουμε από πάνω από μισή φέτα τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί.

Από τη σελίδα συνταγών της Τατιάνας: https://as-mageirepsoume.com/

Σχόλια Facebook

Η ομάδα σύνταξης του Alexpoli.gr