Το “Ανοιχτό Σχολείο!” υποδέχεται τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση: Μάρτιος 15, 2017, 9:53 μμ
0 secs

Το Ανοιχτό Σχολείο!υποδέχεται τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του. Οι Σύλλογοι Γονέων και Διδασκόντων και οι μαθητές  του 10ου Δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση  «Το “Ανοιχτό Σχολείο!” υποδέχεται τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του» την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου (οδός Ικτίνου 12, απέναντι από το 1ο Γενικό Λύκειο).

Διαφ: Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος. Κλικ εδώ

Οι μαθητές του 10ου Δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης υποδέχονται με χορούς, τραγούδια και θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, τους παγκόσμιους πρωταθλητές ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ, ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΤΣΙΟΥΔΗ, ΑντιγΟνη ΒουρδΟλη και Αννα ΧωρινοΥ, που είναι οι  «Νονοί» του “Ανοιχτού Σχολείου!” αφού το έχουν «υιοθετήσει» από το 2015 ως Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου Γονέων.

Το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! Ονειρεύομαι, Νοιάζομαι, Θέλω, Μπορώ» του Συλλόγου Γονέων 10ου Δημοτικού Αλεξ/πολης, με τη στήριξη της Διεύθυνσης και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, υλοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά με 13 Δημιουργικά Εργαστήρια και 7 Δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Σχόλια Facebook

Η ομάδα σύνταξης του Alexpoli.gr

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.