Αλεξανδρούπολη: Η καλημέρα της κόρης στη μάνα που συγκίνησε

Δημοσίευση: Φεβρουάριος 26, 2017, 7:05 μμ
1 sec

Με ανάρτηση στο fb μια κόρη, έγραψε την δική της καλημέρα στη μητέρα της… Ένα ποστ που γρήγορα έγινε “θέμα” ανάμεσα σε πολλές μητέρες στην Αλεξανδρούπολη και συγκίνησε. Δείτε τι έγραψε:

Διαφ: Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος. Κλικ εδώ

24 χρόνια τώρα με μεγάλωνες με τόση αγάπη… παιδάκι και εσύ άφησες τα φοιτητικά σου χρόνια και έγινες μάνα… από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αναζητούσα πάντα ένα «γιατί»… έψαχνα πάντα δρόμους, με θυμάμαι ηθοποιό, κοινωνιολόγο, αεροσυνοδό, γιατρό.

Εσύ πάντα μου άφηνες επιλογές. «Δοκίμασε το» μου έλεγες… Και σε κάθε αποτυχία μου ήσουν εκεί, να με αγκαλιάζεις.

Και σε κάθε επιτυχία μου, μου έδειχνες το δρόμο για πιο πάνω, μου έμαθες να μην ακούω τι λέει ο κόσμος και να αποδέχομαι τη διαφορετικότητα μου, μου έμαθες να αγαπώ την κάθε στιγμή που περνάει.

Κάποτε σε κατηγόρησα ότι εξαιτίας σου ζω σε ένα συννεφάκι ότι ζω σε ένα όνειρο. Σήμερα κατάλαβα ότι χωρίς αυτό το όνειρο δε θα είχα ανοίξει ποτέ τα φτερά μου, δε θα είχα τολμήσει ποτέ να πετύχω όσα πέτυχα.

Είσαι η «πιο μάνα» που υπάρχει στον κόσμο. Σε αγαπώ τόσο, γιατί ποτέ δεν υπήρξε γυναίκα που θα ήταν περισσότερο πρότυπο από εσένα! Η ζωή μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και εμείς θα είμαστε εκεί, μαζί, ενωμένοι!

Είτε με το παπούτσι του Χάρβαρντ είτε με μια ζεστή αγκαλιά στο σπίτι.

Καλημέρα μαμά.

Tα πόσα σχόλια συγκέντρωσε φυσικά η καλημέρα αυτή… τα βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που για λόγους ανωνυμίας έχουμε μικρύνει και θολώσει ώστε να μη φαίνονται προσωπικά στοιχεία.

 

Σχόλια Facebook

Όταν ήμουν παιδί ήμουν το άλλο. Τώρα πια από επιλογή... είμαι ΕΓΩ η άλλη. Έμαθα στην ζωή να φέρνω τούμπα όλα της τα άσχημα και να τα κάνω καλό τόσο για μένα όσο και για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι μόνο. Κάποιες ιστορίες είναι κομμάτια της δικής μου ζωής και όσο η ζωή θα υπάρχει θα έχουμε κάτι να λέμε για τις ζωές των δικών μας και των φίλων μας. Αρκεί να γυρνάμε την ιστορία τους σε καλό σε ένα μάθημα σε μια θετική δύναμη για όλους μας.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.